Benyeda Sakk Egyesület - "A sakk az értelem próbaköve…” (Goethe)

Open
X

XVII. és XII. kerület 2016. Sakkktábor.

           reklám4444

Tarts velünk a besakk.hu  budapesti hazamenős sakktáborában és tanuld, fejleszd a sakktudásodat, képességeidet, majd válassz még egyet a többi foglalkozás közül! Az állandó foglalkozások után minden nap más és más izgalmas programok várnak rád a XVII. és a XII. kerületi táborokban!

Alapinformációk:

            XVII. kerület 2016. július 25. – 2016. július 29.

            XII. kerület 2016. július 18. – 2016. július 22.

Jelentkezeés: 2016. május 02.!

Tábor típusa: “Hazamenős”/napközis tábor

 Korhatár:   5-12 éves korig

Étkezés: Reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna. Minden nap gyümölcs és zöldség!

Jelentkezés:  jelentkezes@besakk.hu email címen

A sakkozás mellett minden nap valami új program vár, amit szakemberek tartanak. Néptáncolhatsz hangszeres kísérettel, papírcsodákat készíthetsz. Karate bemutató. Népi játékos vetélkedő részese lehetsz, só-liszt gyurma segítségével fejlesztheted a kézügyességedet, lehetőséged lesz focizni Új! Dr. Gasparik Miklós paleontológus főmuzeológos segítségével interaktív előadáson ismerkedhetsz meg a jégkorszak dinoszorauszaival. Megmutathatod a “nagy sakkversenyen” mit tudsz, amit hivatalos versenybíró fog felügyelni és mindenki éremmel és oklevéllel tér majd haza. Új! Szimultán egy nagymesterrel. Rengeteg szabadidőd lesz, amit a nagy, zárt, árnyékos és kültéri játékokkal felszerelt udvarban tölthetsz el amivel szeretnéd, vagy csendes pihenőre visszavonulhatsz az épületbe. Tini disco lesz, ahol a limonádé és rágcsálnivalóval lesz az ellátás. ÚJ programmal bővült a foglalkozások köre,  egy remek kis fociedzést tartunk egy igazi edző segítségével.. Labdák, bóják, kis kapuk, labdavezetés, fejelés, kapura rúgás, indítások stb…

Oktatás

A besakk.hu Napközis Sakktábor táborozóinak hétfőtől péntekig tapasztalt oktatók tartanak foglalkozásokat. Mindenki a saját tudásának megfelelő oktatásban vehet részt, ami kezdők és középhaladók esetében tudásszintnek megfelelően csoportokra bontva történik. Ami naponta 1-1,5 óra sakkoktatást, képességfejlesztést  ( klikk ide: óvodásoknak és iskolásoknak )jelent. Minden délelőtti foglalkozás elején  vagy végén tartásjavító torna kerül megtartásra, aminek a célja  a táborozóink átmozgatása és egyben a tartásuk javítása a szellemi munkát követően gyógypedagógiai szakasszisztens vezetésével. A tudásodat a besakk.hu oktatói ( oktatókról bővebben  klikk ide: oktatóink )felmérik és ennek megfelelően a számodra legmegfelelőbb csoportba osztanak be.

Meghívott előadók, edzők, művészek által tartott foglalkozások:

NEW! “A jégkorszak” interaktív előadás a dinókról. ( Az előadást Dr. Gasparik Miklós paleontológus főmuzeológos, a feldebrői mamutásatást vezetője tartja)

Néptánc tanulás hangszeres kísérettel, népi hangszerek bemutatója és népi játékok ( a Pannónia Néptánc Együttes táncosa és zenésze tart )

Papírcsodák készítése, só-liszt gyurma ( népi játszóház vezető közreműködésével)

Sakkverseny és/vagy sakkfeladvány fejtő verseny versenybíróval( oklevél és érem mindenkinek)

Állandó programok:

Sakkoktatás ( nyitások, védelmek, végjátékok ) ( tudásszintnek megfelelően csoportokba bontva Benyeda Tibor felügyeletével )

TINI Disco délutáni program ( limonádéval és rágcsálnivalóval) 1 alkalommal

Szabadidő mindenki azzal tölti amivel szeretné…

Foci, térsakk, malom, fakultatív játékok, társasjáték stb…

Tartásjavító torna ( játékos formában gyógypedagógiai szakasszisztens segítségével)

Sakkjátszmák a megtanultak gyakorlása, a képességek fejlesztése

Tréfás vetélkedők, játékok, sorversenyek, labdás játékok

Szabad foglalkozás, játék a zárt, árnyékos kertben/udvaron felügyelettel -minden nap változó időpontokban, aminek az időtartama eltérhet a fent jelzettől

A programok változásának a jogát fenntartjuk!

A táborok 10 fő jelentkezése esetén indul!